В Червен бряг ще обсъждат изграждането на депо за твърди битови отпадъци

19:07, 16 окт 16 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Реализацията на проект за изграждането на регионално депо за твърди битови отпадъци ще бъде една от основните теми, която ще обсъдят постоянните комисии към общинския съвет в Червен бряг през следващата седмица. Това съобщи председателят на общинския съвет в града инж. Ивайло Иванов.  Предвидено е депото да обслужва общините Луковит, Червен бряг, Ябланица, Тетевен и Роман

Други важни теми, предвидени за дискусии, са административното обслужване в общината и насоките за повишаване на неговата ефективност. Ще бъде обсъдена и информация за внесени, одобрени и неодобрени проекти на община Червен бряг, на детски градини и училища.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени са предоставянето под аренда на общински имоти в землището на Червен бряг,  актуализация на бюджета на ОУ "Отец Паисий" в село Реселец.

Ще бъдат разгледани отчетите на общинските търговски дружества за деветмесечието, както и отчет за извършените разходи за командировки на председателя на общинския съвет и кмета на общината и справка за изминатите километри на служебните автомобили.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама