Два автомобила и сграда горяха през уикенда в Бургас и поморийското село Гълъбец

08:36, 17 окт 16 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два леки автомобила и изоставена полусрутена сграда са горели през уикенда в Бургас и село Гълъбец, общ. Поморие, съобщиха от полицията.

В събота около 02:41 часа е получено съобщението за горяща кола „Опел Астра”, паркирана в с. Гълъбец. Тя е собственост на 36-годишен мъж от селото. По данни на  свидетели, огънят се разпространил от двигателния отсек към купето, като за няколко минути обхванал целия автомобил. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Поморие.

Същият ден, около 05:15 ч., в Четвърто районно управление - Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил „Форд Фокус”, собственост на 27-годишен бургазлия. Колата е била паркирана пред вход 2 на блок 81 в комплекс „Меден Рудник”. Огънят е потушен от четирима огнеборци и един противопожарен автомобил. По първоначални данни пожарът възникнал  вследствие на късо съединение, засегнало предната половина на автомобила.

Около 01:55 ч. вчера пък е подаден сигнала за пожар в изоставената сграда. Тя се намира на бургаската ул. „Иларион Макариополски” № 2. Установено  е, че гори фасадната предпазна мрежа на въпросната сграда, като огънят е потушен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети, са в процес на изясняване от служители на Първо районно управление – Бургас.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама