Кънев към Борисов: „Абе, бай Х**, ти с кого се държиш така, бе?“

11:41, 17 окт 16 / Политика 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Абе, бай Х**, ти с кого се държиш така, бе. Това да не ти е махалата, това да не са ти 90-те години?!". Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев в ефира на „Нова“ по адрес на премиера Бойко Борисов.

Думите му са провокирани от свиканата в петък среща на правителството с подкрепящите го партии заради текстовете в Изборния кодекс, които ограничават секциите в чужбина до 35 в една страна. Премиерът заплаши с правителствена криза, като се закани да изхвърли Реформаторския блок от управлението още във вторник.

„Аз ги съжалявам (министрите на Реформаторския блок), защото сега Борисов ги вика и ги мъмри като шеф. А нито един човек в нито една партия на блока не е човек без достойнство, който иска подобно унижение“, коментира Кънев. Според него премиерът им държи сметка, защото Реформаторският блок не се е интегрирал и няма единно ръководство и лидер, който в подобна ситуация да отправи тази реплика към Борисов.

По неговите думи следващата стъпка, за да има Реформаторски блок, е той да се консолидира до ниво на единна организация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама