Цецка Цачева: Нужно ни е вашето доверие, за да работим успешно

12:39, 17 окт 16 / Политика 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нужно ни е вашето доверие, за  да работим успешно. Знам, че отговорността да се даде доверие предварително е голяма, но в продължение на пет години ние ще ви връщаме това доверие”, заяви пред жители на Каспичан кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева. Заедно с вицеадмирал Пламен Манушев кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ започна днес предизборната си обиколка в област Шумен.

В изпълнената до краен предел зала на читаличето в Каспичан Цецка Цачева подчерта, че повече от две десетилетия политиците у нас чертаеха разделителни линии. „Крайно време е да се обединим около един национален идеал, както го направиха нашите възрожденци и с идеите си върнаха България на картата на цивилизована Европа. Дължим го на децата си, дължим го на нашите родители”, заяви Цачева и добави, че заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще работят за единението на нацията.



Цецка Цачева отбеляза, че Шуменско е люлка на българската държава и старините на първопрестолна Плиска и НИАР ”Мадара” са визитната картичка на България пред света.

„Разчитаме на вас, направете своя мъдър избор и гласувайте на 6 ноември с номер 17 в интегралната бюлетина”, призова в края на обръщението си Цецка Цачева, а водачът на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов пожела убедителна победа на кандидат-президентската двойка в деня на вота.

В края на предизборната среща в Каспичан Цачева се срещна и разговаря с жители на града.

„Вие сте активните граждани, за които ние полиниците работим”, с тези думи Цецка Цачева започна обръщението си към жителите на Нови пазар. Тя позчерта, че заедно с вицеадмирал Пламен Манушев двамата имат богат опит от работата си в парламента.



Пред събралите се в залата в Нови пазар Цачева подчерта, че в тандем с вицеадмирал Манушев ще насочат усилията си за съхраняване на стабилността и сигурността в държавата. „Справедливостта е също основен приоритет на нашата политика. За нас е важно да има работеща съдебна система, независим съд и прокуратура, да се спазва Конституцията. Ще работим за издигане на авторитета на държавните институции”, заяви още Цачева.

„Децата ни трябва да растат в европейска просперираща държава. Вотът на 6 ноември е исторически избор, защото Цецка Цачева ще бъде първата жена – президент на България”, заяви вицеадмирал Пламен Манушев.

При обиколката си в област Шумен Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са придружавани от областният координатор на ПП ГЕР Любомир Христов и депутатите Ралица Тодорова и проф. Стефан Желев.



Със скандирания: Победа, бе посрещната кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и адмирал Пламен Манушев на площада в николакозлевското село Вълнари.

Преди това настроението на хората бе повдигнато от изпълненията на Веселин Маринов.



Предизборната проява откри областният координатор на ПП ГЕРБ-Шумен Любомир Христов. Той подчерта, че с посещението на Цачева и Манушев във Вълнари местното ръководство на партията е изпълнило поетото към хората обещание.

„Вижда се, че само за година Никола Козлево е променено и се развива. Това е така, защото ГЕРБ е отговорна партия и всички българи трябва да живеят достойно. Цецка Цачева е човек, който мисли за хората, а вицеадмирал Манушев е доказан български офицер. ПП ГЕРБ е достъпна и отворена за всеки”, каза при откриване на митинга водачът на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.



„Диалогът, балансът, отговорностт са основополагащи за обединението на всички в България. Дори и най-сложните въпроси могат да се решат с честно изказани позиции. Правителството не дели общините на малки и големи. За достойното бъдеще на децата ни, гласувайте с номер 17”, каза Цецка цачева пред множеството изпълнило площада.

Всички лидери на ПП ГЕРБ, които присъстваха на предизборната проява подчертаха, че община Никола Козлево е нагледен пример, че партията не дели хората по етнос и вяра, а всеки човек е важен.   

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама