"Дунав" без почивка преди мача с "Локомотив" Пловдив, феновете стягат агитка за гостуването

17:50, 17 окт 16 / Спорт 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Дунав" вече започна занимания, без да почива преди предстоящия си мач в Първа лига срещу "Локомотив" Пловдив.

Припомняме, че "драконите" направиха 1:1 срещу "Монтана" в неделя вечерта.

В днешния понеделник те вече проведоха възстановителна тренировка. Единственият проблем към момента е свързан с Атанас Атанасов, който има възпалени адуктури.

"Атанасов не тренира днес, ще пропусне и утрешната тренировка. Надявам се обаче, че след това ще се включи в заниманията. Очакваме завръщането и на Нуриддин Давронов, който имаше проблеми с работната виза", сподели треньорът Веселин Великов.

Той призна, че през първата част на мача с "Монтана" отборът на "Дунав" не е бил на необходимото ниво, но след корекциите в постройката и направените смени нещата са се променили.

"Признавам, че както мачът завърши 1:1, така можехме да спечелим с 3-4 гола разлика, но и можеше да го загубим, защото и съперникът ни имаше едно положение, при което удари греда. Не сме доволни от играта през първото полувреме. След това обаче толкова много положения не се сещам да сме създавали в един мач дори и в "Б" група. Имахме невероятен малшанс. Гредите и вратарят на "Монтана" спасиха удари на Антон Огнянов, Мирослав Будинов, Николай Колев, Михаил Милчев. В някои от предните мачове успяхме да реализираме създадените положения и така победихме ЦСКА-София, "Черно море", "Нефтохимик", "Локомотив" Горна Оряховица. Не само ще работим в тази посока, но наистина трябва да сме по-концентрирани в тази фаза в следващите мачове", коментира още Великов.

Междувременно феновете на "Дунав" вече организират подкрепата на своя тим за предстоящия му мач в Пловдив срещу местния "Локомотив" на 21 октомври, петък.

"Гледаме напред. Стартира записване за пътуване за гостуването в Пловдив. Цената е 20 лв., а за членове на "Дунав завинаги" с платен членски внос - 18 лв. Записването е на улица "Ангел Кънчев" 23 в агенция за недвижими имоти "Стефани" и магазин "Big Boys", споделиха от официалния клуб на привържениците на "драконите".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама