Кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев откриха предизборната си кампания в Шумен

21:04, 17 окт 16 / Политика 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев откриха официално предизборната си кампания в Шумен. Това стана днес в залата Младежкия дом в града.



Пред членове и симпатизанти на партията водачът на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че тандемът Цецка Цачева и Пламен Манушев са най-достойната кандидат-президентска двойка, която ще продължи линията на управление на политическата сила.

„Правителството дава ясен знак на кметовете в област Шумен, че мяма значение, от коя партия са, а важното е да работят за доброто на хората”, заяви Цветанов и припомни, че по сметката на Общината вече са преведени 8.5 млн. лева за изграждането на многофункционална зала в Шумен, допълнително бяха отпуснати 14 млн. лева за пречиствателната станция за отпадъчни води, отпуснати си са пари за изграждането и ремонта на пътища в общините Каолиново, Никола Козлево, а на село в община Каспичан са отпуснати пари за ремонт на църква и джамия.

„Местната власт в община Никола Козлево е доказателство за прозрачно управление и работа за всеки български гражданин без значение на етническата му принадлежност. При обиколката си днес в областта видяхме да се строят и ремонтират пътища, което доказва, че ПП ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти”, каза още Цветанов и припомни за разрухата и безизходицата, в която остави държавата управлението на БСП.

В обръщението си към присъстващите Цветан Цветанов подчерта, че вицеадмирал Пламен Манушев е натрупал 40-годишен неоспорим опит в армията, което го прави стожер на сигурността в страната, а Цецка Цачева притежава ценните качества да обединява, да бъде балансьор и да се вслушва в рационалните идеи.

Вицеадмирал Пламен Манушев не скри, че изпитва слабост към Шумен. „Вълнувам се в града на VІІ Преславски пехотен полк и ІV Преславска дивизия. Дедите ни оставиха костите си по бойните полете в името на България и националната идея. Апостолът е мечтал да бъдем равни между европейските народи. България може да е силна само, когато е обединена, а Цецка Цачева може да обедини страната. Тя може да работи успешно с политическите партии”, подчерта в изказването си вицеадмирал Манушев.



„Президентът олицетворява единството на нацията. То може да се постигне само с диалог в името на по-доброто бъдеще на България”, заяви Цачева и се обяви за балансирана и активна външна политика основана на националния интерес. „С усилия начертахме пътя на България в Европейския съюз и НАТО и членството ни там е без алтернатива”, категорична бе Цецка Цачева. Тя фокусира вниманието на присъстващите върху нуждата от добре работеща съдебна система, достъпни и прозрачни държавни институции в полза на гражданите, за да се възстанови усещането за справедливост в хората.

„Днес България е фактор на сигурността в региона. Може да запазим лидерската позиция на страната на Балканския полуостров, дължим го на децата си. И затова на 6 ноември изберете номер 17 в интегралната бюлетина”, призова Цецка Цачева.

На срещата днес в Шумен кандидат-президентската двойка бе придружавана от областният лидер на ПП ГЕРБ Любомир Христов, депутатите Ралица Тодорова и Стефан Желев. В залата на Младежкия дом в града гостите бяха посрещнати от областния управител Донка Иванова.



По време на събитието присъстващите в залата се насладиха на изпълненията на Веселин Маринов, трио „Сопрано”, ансамбъл „Българе”, група „REWIND”, Любо Киров, трио „Уникалните гласове”, звездите от „Х фактор” Пламен и Иво, Дара, Невена Пейкова, близнаците Хасан и Ибрахим, а водещ на програмата бе Стефан Щерев.



Букет аранжиран с номера на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ в бюлетината – 17, получи Цецка Цачева от членовете на женската организация на партията в Шумен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама