Мариус Куркински гостува на шуменска сцена с нов спектакъл

07:26, 18 окт 16 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В залата на Младежки дом- Шумен ще гостува новият комедиен моноспектакъл "Черното пиле" на Мариус Куркински, съобщават организатори. Събитието е на 16 ноември от 19 часа.

Спектакълът е по текстове на Николай Хайтов, а Мариус избра Шумен за втора премиера на новото заглавие, което ще бъде представено за първи път в страната на 15 ноември в Пловдив. В “Черното пиле” Мариус Куркински включва три разказа на Хайтов. За подготовката на спектакъла актьорът споделя: "Много искам да се върна пак на това репетиционно, изучаващо място, където привикваш гласовете на Хайтов, душата на българина. В неговите разкази тя е много чиста и неопетнена, там хората не са нагазили в никакви отношения с комерсиалното, в същото време страдат от живота, но не се жалват, а го преборват."

Билети за спектакъла са в продажба от вчера на касата на Младежки дом- от 15:30 ч. до 18:30 ч. всеки работен ден до изчерпване на количествата. Резервация на места на тел. 09 8888 2442. Организаторите съобщават, че интереса е огромен и до момента над половината зала е резервирана.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама