Установиха трима водачи, шофирали без свидетелство за управление в Шуменско

11:15, 18 окт 16 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
При извършени проверки в Шуменско вчера, са установени трима неправоспособни водачи, които шофирали без свидетелство за управление в едногодишен срок от наложено наказание по административен ред. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР- Шумен.

Друг водач е установен да управлява лек автомобил с регистрационен номер, който не бил издаден по надлежния ред. С.Х. на 27г. от село Бяла река управлявал лек автомобил БМВ 316 по ул.”Септемврийско въстание” във Върбица. Бил спрян за проверка, по време на която било установено, че ползва за автомобила контролен знак, който не е издаден от съответния орган. Регистрационния номер, който бил поставен отпред на автомобила, бил ръчно изработен. Започнато е досъдебно производство.

Около 16 часа вчера във Върбица пътни полица спрели за проверка водач на товарен автомобил Форд “Транзит” с шуменска регистрация. Зад волана бил Н.Н. на 23г. от града. Водачът не представил свидетелство за управление. При направената справка станало ясно, че не притежава и управлява в едногодишен срок от наложено административно наказание за същото деяние. Започнато е бързо производство.

В Шумен водач на лек автомобил Сеат “Ибиза” с шуменска регистрация бил спрян за проверка на бул.”Велики Преслав” около 14.20 часа вчера. Зад волана на автомобила бил Б.Б. на 30г. Не представил свидетелство за управление, а след справка било установено, че управлява без да има и в едногодишен срок от наказанието му по административен ред. Започнато е бързо производство.

Бързо производство е започнато и срещу 28-годишен жител мъж  село Памукчи за управление на лек автомобил без да притежава свидетелство. Той бил спрян за проверка на ул.”Оборище” в Нови пазар, управлявал лек автомобил Опел с шуменска регистрация. Ф.З. не представил свидетелство за управление. След направена справка станало ясно, че не притежава и че шофира в срока на наложено административно наказание за същото деяние.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама