Шофьор блъсна дете на „зебра“ и зелен светофар и избяга

12:37, 18 окт 16 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дете е било ударено от неизвестен автомобил вчера на кръстовището на улиците „Д-р Пискюлиев“ и „Дрин“ във Варна. Инцидентът станал около 19,25 ч. Непълнолетното момиче пресичало на пешеходна пътека и на зелен сигнал на светофарната уредба, съобщиха от областната дирекция на МВР. От удара е получило контузни наранявания в областта на главата, таза и ръката. След оказана медицинска помощ е освободено за домашно лечение. Няма опасност за живота му.

Четирима души са ранени при катастрофа в ранните сутрешни часове вчера на пътя от Белослав за Варна. Тя е предизвикана от 75-годишен водач на „Фолксваген“ от с. Страшимирово, който изгубил контрол над автомобила. Той се отклонил и се блъснал първо в спрян камион „Волво“, престояващ на пътя, а след това и в насрещно движещ се микробус „Мерцедес“.

Пенсионерът е с контузия на гръдния кош. С контузни наранявания са двама мъже, пътували в микробуса. Те и шофьорът са освободени за домашно лечение. В болницата „Св. Анна“ е настанена 40-годишна пътничка от същия микробус, която е с фрактура на носа. Няма опасност за живота на пострадалите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама