Владо Николов оптимист за домакинство на Русе за Световното по волейбол през 2018 г.

16:03, 18 окт 16 / Спорт 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Генералният секретар на БФВолейбол Владимир Николов и мениджърите на "Булстрад Арена" Борислав Велков и Иван Драндийски разясниха днес подробности за предстоящия волейболен мач "Левски" София - "Черно море" БАСК.

Двубоят от 5-ия кръг на Суперлигата ще се играе на 13 ноември 2016 година, от 18:00 часа, в многофункционалната зала в Русе. Час по-рано на терена ще излязат децата на града да играят мач срещу Владимир Николов.

„Успяхме да привлечем волейболният "Левски" да играе част от мачовете си в "Булстрад Арена", което за нас е голяма чест и тест за залата, тъй като дългосрочната амбиция е волейболът на национално и международно ниво отново да се възвърне в Русе“, добави Борислав Велков.

Николов заяви, че залата е готова за предстоящия мач и ще има пълно съдействие от Община Русе за провеждането на Гранд При следващата година.

"Това е една прекрасна зала. Аз лично съм оптимист затова, че в Русе ще има мачове от Световното първенство през 2018 г. Екипът на залата ще бъде подложен на тест, който аз съм убеден, че ще издържи. След това би трябвало да се случат нещата и да има мачове от Световното първенство през 2018 г. в "Булстрад Арена" в Русе", коментира Николов, като уточни, че до края на тази година би трябвало този въпрос да е изяснен, за да може да започне активната подготовка за организация на събитието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама