„Нефтохимик“ се раздели с халф, дошъл от ЦСКА

19:14, 18 окт 16 / Спорт 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболният „Нефтохимик“ се раздели с халфа Александър Александров по взаимно съгласие, съобщиха от бургаския клуб. Полузащитникът записа пет двубоя за „шейховете“ през този сезон, като не успя да се разпише през настоящата кампания.

„Благодаря на ръководството за коректността. Разделям се с „Нефтохимик“ с най-добри чувства и пожелавам успех на тима през настоящото първенство“, е заявил на раздяла Александров. От своя страна от ръководството на „Нефтохимик“ са пожелали на играча успешно развитие в професионален и личен план.

Александър Александров беше едно от първите нови попълнения, които бяха привлечени от бургаския отбор за участието му в Първа лига. Той беше и вторият футболист след голмайстора Костадин Хазуров, който дойде от ЦСКА, след като беше освободен от „Армията“. След него пристигнаха още няколко играчи от столичния клуб. Александров записа участие в 16 мача и вкара 4 гола за ЦСКА в Югозападната Трета лига, но с фланелката на „Нефтохимик“ в елита не впечатли и раздялата с него не звучи нелогично.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама