21 немски компании участват в Ден на кариерата в Пловдив

06:54, 19 окт 16 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Alumniportal Deutschland и Гьоте-институт България организират Ден на кариерата и кариерното развитие Trained in GermanY в сътрудничество с ПУ “Паисий Хилендарски”, Техническия университет в Пловдив, НБ"Иван Вазов" –  Пловдив и Посолството на Федерална Република Германия в София.

Участие в събитието ще вземат представители на 21 компании от IT-сектора, индустрията, логистиката, подбора на персонал и търговията.

Кариерният ден ще се състои днес от 10:30 до 16.00 ч. в Немската читалня на НБ “Иван Вазов“ в Пловдив, ул. „Авксентий Велешки“ № 17.

Форумът е насочен към участници, търсещи възможности за професионално развитие с немски език в България, които ще могат да се срещнат и разговарят с фирмите.

Кариерният център на ПУ “П. Хилендарски“ ще организира два уъркшопа за помощ при кандидатстване за работа от 12.00-13.00 ч. и от 13.30 до 14.30 ч.,

В Alumniportal Deutschland вече са публикувани 60 актуални обяви за работа, подадени от фирмите участници във форума, които могат да се видят в рубриката Jobs&Karriere.

Входът е свободен. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама