Баскетболният „Берое” с втора победа в Балканската лига

13:47, 19 окт 16 / Спорт 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старозагорският баскетболен отбор на „Берое” продължава със силните си изяви от началото на сезона, съобщиха от клуба. Във втора среща от група А „зелено-белите“ се наложиха с 86:80 над македонския КК „Кожув” в Гевгелия. Това бе втори успех за старозагорци след този срещу „Сигал” (Прищина) миналата седмица у дома.

Най-резултатен за „Берое” в двубоя бе Шейн Гибсън с 33 точки. Още точки 23 добави Омари Гудул.

Беройци спечелиха първата част на двубоя с 26:19. След това обаче домакините се стегнаха и почти успяха да изравнят резултата след успех във втората част с 26:20. Така на почивката старозагорци се оттеглиха само с точка аванс – 46:45.

В третата част гонитбата в резултата продължи. Почти 4 минути след началото й домакините успяха да изравнят за 56:56, но веднага след това старозагорци отново излязоха напред. С основен принос в този момент се оказа хърватското попълнение Стипе Тесия, който първо овладя важна борба в нападение след пропуск на Тодор Тодоров, а след това се намеси и в защита. Две минути след началото на четвъртата част баскетболистите на македонския тим отново изравниха – 67:67. Успешна стрелба от зоната за три точки на Шейн Гибсън обаче върна аванса на „Берое”.  Последва трето изравняване, но и този път „зелено-белите” се измъкнаха от трудната ситуация и така  стигнаха до втория си успех в турнира.

 
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Oliverniy 03:33, 01 авг 23

Я действительно|я действительно|я серьезно|я честно|я абсолютно|я на самом деле} верю, что этот веб-сайт требует намного больше внимания. Я, вероятно, вернусь снова прочитать больше, спасибо за информацию!
Предлагаю также ознакомиться с моей страничкой о продвижении сайтов
в интернете и привлечению посетителей:
https://teletype.in/@positer/m4dv3xkrkyW
https://dzen.ru/a/ZIGvV5UGVw-H5Fnk
https://vc.ru/u/1295908-makers/721372-kak-ispolzovat-seo-dlya-prodvizheniya-vashego-sayta


@qa

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама