Дрон показва новата визия на Морската гара от птичи поглед (видео)

14:10, 19 окт 16 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Чарът на обновеното пространството около Морската гара в Бургас най-пълноценно може да се наблюдава от въздуха. В това ни убеждават кадри от птичи поглед, заснети с дрон.

Зоната за обществен достъп вече разполага с нова транспортна схема - изградени са двупосочни платна за движение, кръгово, няколко паркинги, озеленяване, велоалеи, пешеходни зони, ново осветление и асфалтиран кей. Всичко това се вижда цялостно във видеото, публикувано в интернет.

Пасажерите на акостиралия в събота лайнер MSC Opera първи видяха обновеното пространството около Морската гара. Под този акцент се проведе и срещата на заетите в круизното обслужване страни по повод двете планирани посещения в Бургас на най-големия европейски круизен оператор МSC Criuses.

Целта на мащабната рехабилитация и благоустрояването на територията около Морската гара е да се предостави на пасажерите ново ниво на качеството на услугата и на сигурността. При ремонта са взети предвид най-взискателните и утвърдени европейски и световни условия и критерии за посещение в круизен порт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама