ГС "Св. Георги Победоносец" приема номинации за годишните си награди

15:38, 19 окт 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец” – Сливен за трета поредна година ще награди достойни с делата си сливналии с Годишна награда за хора със съществен принос за развитието на града и общината.

Официалните правилата на конкурса, който ще определи носителя или носителите на Годишната награда на сдружение „Свети Георги Победоносец” ще бъдат публикувани на официалната Фейсбук страница на сдружението и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на номинирането. В номинирането имат право да участват всички граждани на Сливен,  живеещи или живели на територията на града.Участието в номинирането не е обвързано с последващи действия и ангажименти от страна на участника.

За включване в номинирането е необходима снимка на предложения за наградата; сратка автобиография; кратко описание на личния му принос към град Сливен или Община Сливен.

Номинации, издигнати от граждани или инициативни комитети ще се приемат на страницата на събитието, на Фейсбук страницата на сдружението или на e-mail адрес: [email protected] от 21.10.2016г. до 30.11.2016г.

Връчването на наградата ще се състои на 21 декември от 19.00ч.в зала "Сирак Скитник".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама