Чистката при "шейховете" продължава, освободиха още един халф

15:45, 19 окт 16 / Спорт 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нефтохимик“ и Георги Чакъров се разделиха по взаимно съгласие днес. Полузащитникът пристигна на „Лазур“ от „Дунав“ през лятото и изигра 5 мача за „шейховете“.

„В Бургас получих перфектни условия за работа, като благодаря на ръководството на „Нефтохимик“ за коректността. Разделяме се напълно приятелски и пожелавам на колегите си успех до края на първенството“, заяви Чакъров.

Припомняме, че вчера „шейховете“ се разделиха с друг халф – Александър Александров. Той записа пет двубоя за „Нефтохимик“ през този сезон, като не успя да се разпише през настоящата кампания. Александров беше едно от първите нови попълнения, които бяха привлечени от бургаския отбор за участието му в Първа лига.

Междувременно станаха ясни съперниците на „Нефтохимик“ U19 и U17 от осминафиналите в турнира за Купата на БФС. U19 ще се изправи срещу „Етър“ (Велико Търново), като първата среща е на 29 октомври от 14:00 часа в Българово, а втората ще се играе на 19 ноември на ст. „Ивайло“ във Велико Търново.

„Нефтохимик“ U17 ще срещне „Сокол“ (Марково), първата среща ще е на 28 октомври от 14:00 часа в Българово, а втората на 18 ноември в Марково.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама