Фирми, регистрирани в Столипиново, лепят незаконни обяви в Пловдив

16:40, 19 окт 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
2 големи фирми, които облепят нерегламентирано стълбове и дървета, са установили служителите на Пловдивския общински инспекторат. "Много е трудно да стигнем до тях. Те са регистрирани в Столипиново, на позвъняванията обикновенно ни отговорят малки деца, а другите се крият. Не можем да намерим управителите и собствениците. Не можем и да хванем работници в процес на лепене, защото имаме около 50 инспектори, които следят и за други нарушения", каза директорът на инспектората Ангел Славов.

"Даже се чудим как поръчителите за лепеното на обявите-фирми или частни лица се свързват с тези фирми. Призоваваме пловдивчани, които видят подобни нарушения да сигнализират веднага на телефоните на инспектората", допълни Славов.



Според него хората не са активни в подаването на сигналите, защото считат, че няма да има реакция или ще минат през дълъг бюрократичен път. "Опитваме се да улесним хората в подаването на сигналите за нарушения, имаме и направена страница във Фейсбук. Искам веднага след постъпване на сигнала колите да излизат за проверка", заяви още Славов.



Той уточни, че са сформирани екипи, които ще следят за спазването на указанията за разлепването на предизборните плакати. "Има специално указани места за поставянето на плакати и афиши. Надяваме се засилените проверките да ни помогнат да намерим повече информация и за собствениците на фирмите от Столипиново", каза директорът на пловдивския инспекторат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама