В Русе организират футболен турнир „За купата на Ротаракт“

09:16, 20 окт 16 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 22 октомври 2016 година в Русенския университет „Ангел Кънчев“ ще се проведе футболен турнир „За купата на Ротаракт“. Съорганизатори са Ротари клуб Русе, Ротари клуб Русе-Дунав и ние от Ротаракт клуб Русе.

Събитието е благотворително и цели със събраните от него средства да подпомогне частично кампанията на УМБАЛ-Русе и КОЦ- Русе „Твоята стъпка напред“ – за изграждане на център за работа с онкологично болни хора.

Всеки участник в турнира заплаща такса в размер на 5 лева. Общо ще бъдат 16 отбора всеки със седем участника. Има места за желаещи да участват, съобщават още организаторите на събитието. Отделно всеки, който желае ще може да дойде на място в събота и да помогне каузата директно, като пусне сума по своя преценка в дарителската урна, срещу която да получи кафе или чай.

Партньори и съорганизатори са освен УМБАЛ- Русе и КОЦ- Русе и Русенски университет „Ангел Кънчев“, Студентски съвет на РУ, БМЧК и Фондация Европа. За победителите ще има подсигурени награди. Турнирът е благотворителен и не се предвиждат финансови награди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама