50- годишният шуменец Андрей Атанасов се класира 11-ти на пробег- мемориал в Горна Оряховица

16:10, 20 окт 16 / Спорт 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
50- годишният шуменски атлет Андрей Атанасов се класира на 11-та позиция при мъжете на Лекоатлетическия шосеен пробег- мемориал „Димитър Велиславов- МИКИ” в Горна Оряховица.

Представяйки СК по лека атлетика „Правец 92”, той пробяга разстоянието от 5 км и 100 метра за 24, 34 минути. В категорията си той влезе в съревнование с 20 състезатели, повече от които бяха доста по- млади от него.

Андрей Атанасов получи поздрави от победителят Йоло Николов от Мездра и от кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. З.м.с Светла Златева- олимпийска рекордьорка по лека атлетика и почетен гражданин на града, също присъства и поздрави участниците.



Над 170 спортисти от 23 клуба от страната участваха в надпреварата, която се проведе в категории: деца, юноши младша възраст, юноши старша възраст, както и мъже.

Лекоатлетическия шосеен пробег- мемориал „Димитър Велиславов- МИКИ” се организира от Община Горна Оряховица, Общински предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви” със съдействието на Спортен клуб по лека атлетика „Локомотив 26”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама