МБАЛ - Бургас тегли кредит от 5 млн. лв. за погасяване на дългове

07:29, 21 окт 16 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
МБАЛ – Бургас е публикувала обществена поръчка за избор на финансова институция за предоставяне на дългосрочен банков кредит в размер на 5 000 000 лева. Това показва справка на Topnovini.bg. От описанието на поръчката става ясно, че тези средства са необходими за финансиране на неразплатени плащания към доставчици на стоки и услуги.

В информацията е посочено още, че крайният срок за усвояване е 12 месеца от датата на подписване на договора. Срокът за погасяване е 48 месеца, като той не включва предложения от участника гратисен период, който се предлага от участника и не следва да е по-кратък от 12 месеца от датата на сключване на договора.

Начинът на погасяване на кредита  - намаляваща месечна вноска, която включва фиксирана вноска по главницата и намаляващи вноски по лихвата.

Погасяването на главницата ще става на месечни вноски след изтичане на гратисния период, с възможност за предсрочно погасяване на част или на целия дълг без такси и неустойки.

Кандидатите могат да подават своите оферти или заявления за участие до 22 ноември тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден в МБАЛ – Бургас.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама