Kандидат- президентската двойка Трайчо Трайков и ген. Съби Събев идват в Шумен

11:22, 21 окт 16 / Политика 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Kандидатите на Реформаторския блок за президент и вицепрезидент- Трайчо Трайков и ген. Съби Събев ще посетят Велики Преслав, Шумен и областта на 23 октомври, съобщават от Пресофис на РБ. В обиколката ще участват и съпредседателят на Парламентарната група на РБ и шеф на предизборния щаб на РБ Найден Зеленогорски и секретарят на Парламентарната група на РБ Димитър Делчев ("Движение България на гражданите"). 

Във Велики Преслав реформаторите, Трайчо Трайков и ген. Съби Събев ще бъдат в 11,00 часа на шатрата на кампанията в центъра, където ще се срещнат със симпатизанти от Велики Преслав, Смядово и Върбица, ще посетят пазара във Велики Преслав и ще поднесат венец на паметника на Алексанъдр Стамболийски. В 14.15 ч. те в ще пристигнат в центъра на Каспичан за среща с избиратели. 15,15 ч. ще се срещнат със симпатизанти в центъра на Нови Пазар.

След 15,45 ч. ще бъдат в Двора на Кирилицата в Плиска за среща с граждани на Плиска и Каолиново. Шумен кандидатпрезидентската двойка Трайков-Събев, задено с народните представители Найден Зеленогорски и Димитър Делчев, ще бъдат в 17,00 ч. Те ще се срещнат със симпатизанти на пл. Кристал и ще минат по  централната градска улица, след което, от 17,30 ч., започва срещата им с избиратели и симпатизанти на РБ в Зала "Форум" на хотел "Шумен".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама