Млади фотографи от Бургас обраха наградите на национален конкурс

16:06, 21 окт 16 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредното издание на националния конкурс „Морето не е за една ваканция”, раздел „Фотография”, донесе много награди на възпитаниците на Центъра за подкрепа на личностното развитие (ЦПЛР) в Бургас.

Във втора възрастова група 8 - 12 клас първото място спечелиха Анелия Димитрова от клуб „Млад журналист” и Георги Димитров от клуба по фотография към центъра. Второ място във същата възрастова група бе присъдено на Радослав Свирецов от ПГПНЕ „Гьоте”-Бургас, а една от поощрителните награди получи Валентин Петров от школата по „Екология и опазване на околната среда” към ЦПЛР - Бургас.

В първа възрастова група 5 - 7 клас на първото място бе отличена фотографията на Милена Радева от ОУ „Антон Страшимиров” в Бургас, останалите награди си поделиха малките фотографи от ЦПЛР-ОДК- Варна.

Според журито, от бургаски фоторепортери, всяка година конкуренцията сред участниците става все по-голяма, а фотографиите все по-качествени и близки до професионалните.

Националният конкурс „Морето не е за една ваканция” за рисунка и фотография се провежда всяка година от ЦПЛР - Бургас и е посветен на 31 октомври - Международен ден на Черно море.

Награждаването на участниците и откриването на изложбите от фотографии и рисунки ще се проведе на 28 октомври /петък/ от 16.30 часа в Младежкия културен център. Победителите ще получат грамоти и предметни награди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама