Продължава набирането на предложения за видеоконкурса „Моите будители” в Русе

07:51, 25 окт 16 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За трета поредна година, Фонд "Математика на бъдещето", съвместно с ПМГ "Баба Тонка" в Русе, организират конкурс за кратък филм на тема „Моите будители”. Инициативата е посветена на 1 ноември – Ден на народните будители и има за цел да фокусира вниманието на младите хора, по интересен и увлекателен за тях начин, към съвременните будители.

Условия за участие: в конкурса имат право да се включат всички настоящи възпитаници на ПМГ „Баба Тонка” – Русе; филмът може да бъде заснет с мобилен телефон, фотоапарт, таблет или камера; продължителността на филма не трябва да е по-голяма от 3 минути; филмите се приемат във формат avi, mov, mp4, h.264 с резолюция 1920х1080/ 1280х720/ 720х576 PAL - 25 кадъра;

филмите да са на български език и да се предадат с кратка визитка на автора; филмът или линк към него, както и визитките, да бъдат изпратени на и- мейл: [email protected] до 30 октомври 2016 г. включително. Всички видеа ще бъдат публикувани в YouTube канала на ПМГ „Баба Тонка”.

Класиране: Жури в състав Иван Иванов – председател на Обществения съвет към Фонд „Математика на бъдещето”, Маргарита Трифонова – гл. редактор на вестник „Бряг” и Деян Маринов – видеооперотор ще оцени трите най- добри филма; [email protected] http://future.mg-babatonka.bg/

Парични награди:

I място – 150 лв.

II място – 100 лв.

III място – 50 лв.

Награда на учениците – 150 лв. – определя се след гласуване от страна на учениците от ПМГ „Баба Тонка”; резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 2 ноември, от 13.45 ч., в Аулата на ПМГ „Баба Тонка”. И тази година, партньор на инициативата ще бъде книжарница "Хеликон"- Русе. От там ще предоставя поощрителни награди за всички участници във видеоконкурса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама