11 години отбеляза КСУДС в Русе

10:05, 25 окт 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Проведе се последния ден от Благотворителния базар, посветен на 11-тия рожден ден на Комплекс за социални услуги за деца и семейства в Русе, съобщават от Областната администрация. Кулминацията на благотворителната инициатива беше партито “Комплекс за социални услуги и приятели”.

Празникът са уважили Станимир Станчев, заместник областен управител на област Русе, Дейвид Бисет, управител на СНЦ ”Еквилибриум”, Милена Влахова, директор на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, Мариела Личева, директор на дирекция „Здравни и социални дейности” в Община Русе, партньори и съмишленици, много гости и участници.

В своето приветствие заместник областният управител е изразил своята убеденост, че и занапред екипът на Комплекс за социални услуги за деца и семейства ще продължи да покорява нови върхове и да допринася за по- доброто бъдеще на децата, съобщават още от Областната администрация.

Той е връчил и поздравителен адрес от името на доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, на управителят на СНЦ ”Еквилибриум”.

Програмата включваше участието на деца от Дневен център за деца с увреждания „Слънчо“, управляван от „Еквилибриум“, деца от Комплекса за социални услуги, деца от детски градини „Русалка“, „Пинокио“ , „Зора“ и гост изпълнители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама