Русенци с три награди от София Хеър Шоу 2016

10:20, 25 окт 16 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два поредни дни екипът на „Коса и стил” се състезава на две международни сцени. Гергана Христова и Янина Андреева са били сред шестте финалисти на Световните награди на Вела, които се провеждат ежегодно в над шейсет държави.

Съчетанието на прическа, грим и тоалет в модна и креативна визии беше оценявано от международно жури. За да стигне до финала, екипът на салона участва във фотоконкурс за колористи и креативна визия. Заедно с фотографа Емилия Николова, русенци са извоювали място сред шестте финалисти.

След като се наредиха сред най- добрите фризьори Янина и Гергана, заедно със своите модели, мериха сили и на 19-я международен фестивал на прическата и красотата. Там сред участници от пет държави в шест дисциплини Гергана е с първа награда в Модна визия с оцветяване.

Янина се пребори за втора награда в Ежедневна дамска прическа с подстригване. Най- младият им участник Моника Иванова беше категорична в тура Дамска вечерна прическа и заслужено взе първа награда.

За пореден път русенци са доказали своето чувство за естетика и моден вкус. В отбора беше и гримьора Валерия Маджарова, а тоалетите бяха на магазин „Менделсон” и русенската дизайнерка Анна Якимова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама