"Паяк" кръстосва бул. "Васил Априлов"в Пловдив, глобяват поголовно

11:01, 25 окт 16 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Паяк" от рано сутринта следи за нарушители по новооткрития булевард "Васил Априлов". Още вчера кметът на Пловдив Иван Тотев обяви, че паркирането ще бъде изцяло забранено.



"Не може да правим булеварди с 4 ленти и едната да е заета от спрени коли. Общински паяк ще дежури непрекъснато за неправилно паркиране, докато хората свикнат. Още повече, че има наредба според която дори пусналите габарити шофьори, които са в колите може да бъдат глобявани", каза Иван Тотев.



Вдигането на нарушителите създава предпоставка за задръстване, но повече от хората в автомобилите търпеливо изчакваха служителите да си свършат работата.



Пловдивчани категорично подкрепят забраната за паркиране по булеварда. В отсечката от Централна гара до кръговото на ул. "Любен Каравелов" движението се извършва само в 2 ленти, едната винаги е заета от паркирали коли.



Припомняме, че цената за репатриране на неправилно паркирани МПС в Пловдив е 60 лева. Глобата, която се заплаща, ако собственикът на колата е на място и тя не бъде вдигната, е 30 лева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама