Плевенският младежки парламент ще предложи свои идеи за развитието на общината

11:19, 26 окт 16 25 381 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Представители на Младежкия общински парламент в Плевен ще участват със свои идеи в дискусията по проекта за развитие на младите хора в общината. По този повод двама от  членовете на парламента -Теменуга Георгиева и Бисер Велиев се срещнаха днес с  председателя на Общинския съвет Мартин Митев. Стратегията за развитие на младите хора в Община Плевен (2016г. – 2020г.)цели създаване на благоприятни условия за развитие, инвестиране и задържане на младежите в Плевен. 

Двамата представители на Младежкият парламент  споделиха и свои предстоящи  идеи за прояви до края на календарната 2016 година, както и планове на младежката структура за инициативи през новата 2017-та година. Те поискаха съдействие от  Общинския съвет за реализацията им.

„В качеството си на представители на местната власт винаги сме готови да ви помогнем според правомощията и възможностите ни като съветници. Похвално е, че млади хора като вас проявяват интерес към работата на местната власт и имат активна гражданска позиция“, заяви по време на разговора Мартин Митев. Той отправи и покана към тях да присъстват на редовна сесия на Общинския съвет, за да видят как работи

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама