Два леки автомобила се удариха на път София-Варна в местността „Боаза“

19:07, 26 окт 16 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два леки автомобила са се ударили на първокласен път I-4/София-Варна/ в местността „Боаза“ – на км 216+500, съобщиха от Областна дирекция на МВР- Търговище.

Сигналът е получен днес в 16,45 ч в оперативната дежурна част на РУ-Търговище. Водачът на лек автомобил „БМВ“, пътуващ в посока Омуртаг-Търговище, на десен завой е изгубил контрол над управлението на колата, която се е завъртяла и е навлязла в лентата за насрещно движение, където със задната си част е блъснала челно пътуващ в посока Търговище-Омуртаг лек автомобил „Рено Лагуна“. Трима души са откарани за преглед в МБАЛ-Търговище.

Към момента движението на МПС в участъка временно и в двете посоки се осъществява в едната лента за движение /в лентата с посока Омуртаг-Търговище/. То се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ в ОД МВР-Търговище и ще бъде възобновено изцяло и в двете ленти след извличане на двата автомобила от пътното платно.

От ОД МВР-Търговище апелират към водачите на МПС да шофират внимателно и да се движат със скорост, съобразена с пътните условия и с метеорологичната обстановка в момента.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама