Станка Златева и Евгени Балев повеждат колоната на велотур в Сливен

08:28, 27 окт 16 / Спорт 25 499 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Градски велотур се организира в Сливен. Колоната ще бъде поведена от петкратната световна шампионка по борба Станка Златева и многократният шампион на страната и победител в колоездачната обиколка на България Евгени Балев.

 Участниците в колоезденето по улиците на Сливен ще имат възможност да изминат 6 километрово трасе. Стартът на тура е от площад „Хаджи Димитър“ и ще премине през улица „Раковски“ и булевардите  „Панайот Хитов, „Георги Данчев“, „Братя Миладинови“, „Цар Симеон“, Цар Освободител, като ще завърши отново пред централния градски площад. Началото на градският велотур е в 11.00 часа на 30 октомври, неделя, а записването на участниците ще се извърши час преди старта. За участниците е предвидена томбола с атрактивни награди. Най-голямата от тях ще бъде велосипед.

Инициативата ще се проведе за първа година и има идея да стане традиционна. Идеята на сливенската организация е да подкрепи здравословния начин на живот и да накара повече хора да се качат на велосипед през почивния ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама