Прокопиев отрече да е предлагал министри на Борисов

08:52, 27 окт 16 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Разговори между мен и Бойко Борисов за назначаване на министри не е имало. Tова каза бизнесменът Иво Прокопиев в отговор на твърденията на премиера Бойко Борисов преди дни в "Нова тв".

Той категорично отрече да е предлагал за постовете им в Министерския съвет Росен Плевнелиев, Трайчо Трайков, Нона Караджова и Симеон Дянков. „Към онзи момент аз дори не познавах Караджова”, заяви бизнесменът.

"Не му прави чест на Борисов да говори, че съм назначавал министри, така навлиза в жълтата булевардна преса” коментира Прокопиев.

Прокопиев призна, че преди години наистина е имал среща с Борисов по повод получена от службите информация за подготвян атентат срещу бизнесмена и семейството му. Тогава властта реагирала бързо и адекватно, за да предотврати изпълнението на тази заплаха.

"Аз, за себе си, като личност, бизнесмен и предприемач, нямам планове за влизане в политиката. Не планирам такова нещо. Ако политическият процес по нящкакъв начин ангажира гражданската ми енергия бих се решил да участвам според компетенциите си", заяви Прокопиев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама