Осъдиха на пробация 22-годишна проститутка

14:33, 27 окт 16 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Проститутка беше осъдена на пробация от Районния съд във Варна. 22-годишната Мерал М. призна вината си в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с общественополезен труд, като е получавала нетрудови доходи по неморален начин – чрез проституция.  След сключено в съдебната зала споразумение й бе наложено наказание пробация за срок от 6 месеца при двете задължителни мерки - срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, при периодичност 2 пъти седмично.

Подсъдимата предлагала сексуални услуги на клиенти срещу заплащане на обществено място, като обичайно проституирала в централната част. Много нощи тя била засичана от патрулиращи полицаи да предлага секс услуги на открито по бул. „Владислав Варненчик“, в района на фото „Луна“.  Само в периода от 3 февруари до 23 юни тази година за извършване на подобни деяния са й били съставени общо 11 предупредителни протокола от полицията. В ранните часове на 23 юни в  същия район тя за пореден път била хваната да проституира и отведена в районното управление на МВР.

Мерал веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказание – глоба в размер на 1000 лева, отново за проституция. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама