Откриха обновения Младежки център в Гълъбово

15:40, 28 окт 16 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обновеният Младежки център в Гълъбово бе открит днес с официална церемония в присъствието на министъра на енергетиката Теменужка Петкова, заместник-министъра на енергетиката Николай Николов, заместник-посланика на САЩ в България Мартина Стронг, областния управител на Стара Загора Георги Ранов и кмета на Гълъбово Николай Тонев. Специален гост на събитието беше българската спортна легенда Йордан Йовчев, съобщиха от „ЕЙ И ЕС България“.

Цялостният ремонт на съоръжението, финансиран изцяло от „ЕЙ И ЕС“, отне 18 месеца. 4,4 милиона лева са инвестирани в проекта. Центърът е разположен в парк с площ от над 45 дка. Проектът за рехабилитация включва цялостен ремонт на съществуващата сграда, както и изграждане на нови съоръжения за спорт и отдих. Сега комплексът на Младежкия център предлага голяма спортна зала, зали за народни танци и художествена гимнастика, компютърна зала, закрит и открит фитнес, детски площадки и покрита сцена за концерти.

 „Младежкият център, който откриваме днес, е резултат от едно изключително добро сътрудничество между община Гълъбово и „ЕЙ И ЕС България“ и той безспорно ще подобри качеството на живот на хората от региона, сподели министърът на енергетиката Теменужка Петкова. „Радвам се, че „ЕЙ И ЕС“ е не само компания, която е основна част от електроенергийната система на страната, но и успешно реализира програмата си за корпоративна социална отговорност“, допълни тя.

 „Обновяването на този Младежки център показва, че нашите усилия в корпоративната социална отговорност и развитието на отношенията ни с общината са последователни. Това не е просто една голяма инвестиция, а значим проект и показва грижа за младото поколение“, каза и Оливие Маркет, изпълнителен директор на „ЕЙ И ЕС България“.

След прерязване на лентата гостите направиха обиколка на съоръжението и на парка около него. Специална изненада за тях беше представянето на най-популярния професионален гимнастик в България Йордан Йовчев, който направи кратка демонстрация на откритото фитнес съоръжение.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама