Опасния рецидивист с 11 присъди, извършил грабеж и блудство остава в ареста

16:42, 28 окт 16 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По искане на Окръжната прокуратура в Разград съдът взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия за грабеж, извършен при условията на опасен рецидив, и за блудство с 14-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна. 39-годишният мъж Милко Ив. от село Кочово, община Велики Преслав, бе привлечен вчера като обвиняем за престъпленията.

На 25 октомври около 21 часа той застигнал по пътя към разградския кв. „Орел“ 14-годишното момиче. Със сила и заплаха с нож мъжът го завлякъл в  храстите и извършил блудствени действия, след това поискал момичето да му предаде парите и златните си накити. Когато тя обяснила, че няма пари и злато в себе си, той отнел със сила и заплаха мобилния й телефон със СИМ-картата. След това я придружил до дома й, откъдето тя обещала да му даде пари, за да си купи наркотици, и златни накити на семейството си.

Момичето разказало на майка си какво се е случило и тя повикала полиция. На следващия ден по описанието на жертвата Милко Ив. бил задържан. В квартирата му е открито метално острие, с което е заплашил момичето, от автомобила му е иззет мобилният телефон на жертвата заедно със СИМ-картата, която той повредил.

Пред съда 39-годишният опасен рецидивст, който има зад гърба си 11 присъди за кражби, средна телесна повреда и унищожаване на чуждо имущество е заявил, че иска малка присъдичка, допълват от Апелативната прокуратура във Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама