Октомври си отива с облаци, ноември ще бъде дъждовен

07:59, 31 окт 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Последният ден от месец октомври ще бъде с променлива облачност в София. Според синоптичните прогнози максималната температура ще е градуса, а минималната – един градус. Валежи не се очакват.

Месец ноември започва също с макисмална темпертура от 8 градуса в столицата, но към 3-ти температурите ще се повишат. Така до края на първото десетдневие те ще бъдат близки до обичайните за сезона.

Облачността ще се задържи, като в четвърък се очакват валежи от дъжд. През първото десетневие на много места в страната също ще превали.

Второто десетдневие на месеца също ще започне с ниски температури. Около 13-ти, 16-ти и 20-ти се очакват валежи. В края на десетдневието температурите ще се повишат.

През третото десетдневие температурите ще бъдат близки и малко по-високи от обичайните. Около 23 и 26 ноември, както и в края на месеца на места ще има превалявания и леко понижение на температурите.

Според метеоролозите най-ниските температури през ноември ще са между минус 5 и 0 градуса, а най-високите – между 15 и 20 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама