Хиляди фалшиви часовници и играчки бяха унищожени под контрола на Митница Пловдив

11:24, 31 окт 16 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
2 500 фалшиви ръчни часовници и детски играчки с логото на световноизвестни марки бяха унищожени под контрола на Митница Пловдив. Чрез натрошаване с валяк бяха унищожени 12 000 ръчни часовници,  по-голяма част от които фалшификати на световноизвестните марки „Cartier", „Vacheron Konstantin", „Dior", „Armani", „Michael Kors", „Longines", „Rado", „Bvlgari", „Hublot", „Patek Philipe", както и 500 детски играчки с логото и фигуративните изображения на световноизвестни брандове и герои  от популярни анимационни филми: "Angry Birds" и „Minions".

Имитациите са задържани от митническите служители на Митница Пловдив преди близо месец, когато при проверка на два товарни автомобила, идващи от Иран бе установено, че освен редовно декларираните стоки се пренасят и такива с логото на известни търговски марки. За случая бяха уведомени правопритежателите на търговските марки, според които стоките са фалшиви и следва да бъдат унищожени.

С проведената процедура по унищожаване на фалшификатите Митница Пловдив предотврати опит потребителите да бъдат измамени с продажбата на  некачествени и опасни за здравето стоки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама