Последна възможност да подкрепим зам.-кмета на Тервел Дияна Илиева за "Будител 2016"

13:39, 31 окт 16 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес е крайният срок, в който можем да подкрепим заместник-кмета на Тервел Дияна Илиева, която е номинирана за наградата на радио FM+ "Будител на годината 2016".

Към момента Дияна Илиева е на трета позиция. Първи са д-р Георги Стаменов и Фондация "Майки за донорството"  с  28% и алпинистът Боян Петров – 17%. Дияна Илиева е с 15%. Тя е номинирана за Будител "огнище". Ето и аргументацията за номинацията й:

Дияна е заместник кмет в община Тервел. Причината, поради която я номинираме, не е нейният статут, а нейната човещина. Хора като Диана не са видими за медиите и рядко стигат до публичност и признание.

Още преди 12 години Дияна започва да мисли за децата и младежите в общината, и да създава програми, които ги обединяват. Населението в областта етнически е съставено от българи, турци и роми. В тази среда Дияна вижда възможност, а не противопоставяне. Младите хора често са разделяни поради политически интереси и това е причинявало агресия. Дияна решава да създаде общински програми, които да обединят младежите в творчество, фолклор, познания по историята на техния добруджански край. Присъединява учители, които да отдадат сърцето и душата си за тяхното израстване и политане. 

Днес тези деца не мислят за различията, а за своето културно богатство и талант. Младежите стъпват на сцените в различни краища на България, печелят непрекъснато награди, стигат неколкократно до Брюксел и се гордеят с постиженията си. Будителството Дияна свързва не с учебниците, а с отношението, което възпитаваме у младите хора към стойностните неща в живота."

Можете да подкрепите Дияна Илиева като дадете своя глас в кампанията "Будител на годината 2016" ето тук след попълване на формата за регистрация. Може да се гласува за повече от един от номинираните.Може да се гласува не  повече от веднъж на ден от една и съща електронна поща и IP.  Може да се гласува до 24 часа  днес. Изборът на слушателите на Радио FM+ за "Будител на годината 2016" ще се обяви утре в литературен клуб "Перото".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама