Петима са заловени да карат без книжка в Плевенско

15:27, 31 окт 16 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В ОДМВР – Плевен са образувани пет полицейски производства за шофиране без свидетелство за управление на МПС, съобщават от пресцентъра на полицията.

На 28 октомври около 13:30 часа в град Левски по улица „Свети Свети Кирил и Методий“ 47-годишен от село Аспарухово е заловен без книжка зад волана на „Опел Астра“ . Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред, влязло в законна сила на 12 октомври 2016 година.

Същия ден в 13.30 часа в село Ракита е спрян лек автомобил „Ситроен Джъмпер“. При проверка на документите на водача – 63-годишен от село Крушовица, е установено, че управлява  без да притежава СУМПС,

На 27 октомври около 21:30 часа в град Плевен на улица „Г.М.Димитров“ при проверка на лек автомобил „Форд Мондео“, е установено, че водачът – 23 годишен от Плевен,  управлява без свидетелство за управление на МПС.

На 28 октомври в РУ-Пордим е образувано бързо производство срещу 52-годишен от село Новачене. На същата дата в 14 часа в село Пелишат е управлявал лек автомобил „ВАЗ 2101″ без регистрационен номер и с невиждащ се (силно ръждясал) номер на рамата, в едногодишен срок от наказанието му по административен ред за управление на МПС без свидетелство за управление.

На нарушителите са съставени актове за нарушения по Закона за движение по пътищата. Уведомени са районни прокурори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама