Комикът Алексей Сейл: Обичам да шофирам по безлюдни територии

09:41, 01 апр 17 / Свят 25 217 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Алексей Сейл е британски комик, чиято звезда изгрява през 80-те години. Днес Алексей е актьор и сценарист с дълъг списък от филми зад гърба си, сред които „Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход”.

В поредицата „Звездите в техните автомобили” по Travel Channel Алексей Сейл гостува на водещия Пади Макгинес, който е решил да покани известни личности за едно пътуване по алеята на спомените.

Зрителите ще видят автомобили, които са забравили, че са се движили по пътищата. Ще се разходим и из автопарка на обичани звезди. Но преди всичко ще се забавляват. Ще ви предложим блиц интервюта с някои от участниците. Днес разговаряме с Алексей Сейл:

Въпрос: Какъв модел беше първата ти кола?

Алексей: Първата ми кола беше Фиат 124.

Въпрос: Фиат? Какво беше усещането, когато седна зад волана?

Алексей: Да си призная, не знаех да карам и малко се страхувах. Купих колата, за да се науча. Първият път си беше страшно.

Въпрос: Наду ли музиката, изфука ли се?

Алексей: Не, беше ужасно. Един приятел дойде вкъщи с кучето си. Качихме се в колата, а кучето разръфа задните седалки.

Въпрос: Това ли е споменът ти от тази кола? Няма ли нещо по-забавно?

Алексей: Не. И другият ми спомен, свързан с тази кола е ужасен. Още щом я купих, реших, че се опитам да я преместя от мястото, на което е паркирана пред къщата ми. Потеглих на първа, но щом се огледах, забелязах няколко коли зад мен. Паникьосах се. Превключих на втора и продължих напред. Единственият път, по който знаех да се прибера у дома беше по околовръстното шосе. Това са около 3 километра. Отне ми 2 часа докато се върна и съпругата ми вече мислела, че съм мъртъв.

Въпрос: А купи ли си колата - мечта?

Алексей: Никога не съм си мислил, че ще имам кола. Баща ми работеше в железниците и пътувахме безплатно.

Въпрос: Имаш ли пътуване, което те е впечатлило?

Алексей: Шофирах из безлюдните територии на Австралия. И изведнъж огромен гущер пресече шосето. Беше доста странно усещане – тръгнал си да покараш свободно по празните пътища и изведнъж – този гущер. А иначе аз обичам да шофирам, обичам околовръстните пътища. Имам къща в Испания, на околовръстното шосе на Гренада е. Това си има особен чар, дава ми свобода.

Въпрос: Какво пътешествие искаш да направиш?

Алексей: Обичам офроуда. Може би ще отида в Нова Зеландия на офроуд.

Въпрос: Ако отидеш в Нова Зеландия или някъде другаде за едно добро каране, кой би искал да дойде с теб? Кой ще бъде идеалната компания?

Алексей: Моята жена или моята котка. Не, моята котка Уилф. Ако мога да я взема с мен, ще бъде много забавно. Тя няма никакво чувство за ориентация и ще бъде супер!

Въпрос: Каква музика слушаш, когато караш?

Алексей: Нищо специално, пускам си радиото.

Въпрос: Колко урока взе преди да получиш книжка?

Алексей: В началото ме учеха приятелите и това беше грешка. Разбрах това и се записах на курсове. Взех изпитите от първия път.

Въпрос: А ти учил ли си някого, например децата?

Алексей: Не, не! Може да опитам първо с котарака Уилф.

Поредицата „Звездите в техните автомобили” започва от 1 април по Travel Channel.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама