Типични ромски храни и напитки ще бъдат поднесени днес в Младежкия център в Добрич

10:39, 07 апр 17 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По повод 8-ми април - Международния ден на ромите, в Младежки център в Добрич е подредена изложба "Бит и култура на ромите". От 11 часа днес ще бъдат поднесени типични ромски храни и напитки.

В Младежкия център Добрич се проведе кръгла маса на тема  „Добри резултати при работа с младежи в риск в местната общност“. В събитието участие взеха експерти, специалисти, младежки и здравни медиатори, младежки работници, ромски медиатори, представители на НПО, работещи с и за младежи в риск в местната общност от Общините Добрич, Добричка, Балчик,Ген. Тошево и Тервел. Всички те споделиха, че проблеми и трудности има, но са на лице видими и реални резултати от работата им с младежите в риск.

По време на кръглата маса младежки работници и ромски медиатори представиха добрите резултати при работата си с младежи в риск, в това число роми - дейности по проект "Младежки център Добрич - Вашето утре". Взеха участие и младежи включили се в дейности на Младежки център Добрич и изразиха желание за бъдещо участие.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама