Фестивал "Здравей, Здраве!" ще се проведе в Добрич

11:15, 10 апр 17 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Добрич ще е домакин на фестивала „Здравей, Здраве!” на 23 април, съобщават организаторите. Каузата му е да се популяризира здравословният начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. Целта е чрез него да се създаде информираност и да се провокира интереса на хората към здравословния начин на живот.

Фестивалът има три основни принципи: доброволно, безплатно, споделено. Всички участници в подготовката, както и лекторите, участват на доброволен принцип. Целта е да могат гражданите на град Добрич да се докоснат до това, което правят и до тяхното знание.
Програмата е подготвена от Петя Петрова и Яница Николова. Мотото, под което ще мине Фестивала в град Добрич е „Знанието е здраве”, защото само, когато знаем, можем да вървим напред осъзнати и щастливи.

Събитието ще се проведе в сградата на Висше училище по мениджмънт. Паралелно ще има лекции и практики.  
Фестивалът ще започне с представител на град Добрич, който години наред провокира гражданите на Добрич да се грижат за себе си и здравето си, преподавайки йога. Христо Илиев е един от първите българи, които се занимават с йога. Ще има много гост лектори - от Пловдив и Варна. Фестивалът ще завърши с ритмите и магията на българското хоро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама