Откриха голямо количества тютюн и алкохол без бандерол

11:38, 10 апр 17 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

10 чувала с тютюн и над 100 литра алкохол са открити при полицейска проверка на превозни средства и склад, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Търговище. 

Стоките са намерени при претърсване на автомобили в село Кьосевци от община Антоново. През магазин за хранителни стоки в селото бил паркиран лек автомобил „Ауди А6“ с търговищка регистрация  с  каравана без регистрационен номер, както и микробус. Превозните средства били използвани от двама мъже от Омуртаг. 

В тях били намерени 10 чувала с размери 60 на 60 сантиметра със ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол  и 20 кутии цигари от една марка, също необлепени с акцизен бандерол. При извършени процесуално-следствени действия в складово помещение в същото село, ползвано от един от мъжете са намерени около 105 л високоградусен наливен алкохол, необлепен с акцизен бандерол. 

По случаите е образувано досъдебно производство, а двамата мъже са задържани за денонощие в Районното управление  в Омуртаг, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама