Осъдиха разпространител на наркотици на 2 години и 6 месеца затвор

12:18, 10 апр 17 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

29-годишният Х.Н. от Шумен ще лежи 2 години и 6 месеца за разпространение на наркотици, след одобрено от съда споразумение с Окръжната прокуратура в Шумен. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Шумен.

Х. Н. ще изтърпи наказанието си при първоначален строг режим в затворническо общежитие от закрит тип, освен това трябва да заплати и наложената му глоба в размер на 5 000 лв.

На Х.Н. му е повдигнато обвинение за това, че на 06.12.2016г. в град Варна е придобил с цел разпространение в град Шумен 85,13 гр. високорисково наркотично вещество, съдържащо амфетамин на стойност 2 553, 90 лв., както и за това, че в период от шест месеца е разпространявал високорискови наркотични вещества – амфетамин, многократно, на широк кръг лица на територията на гр. Шумен.

До присъдата се стигна, след като подсъдимият призна вината си по обвинението на Окръжната прокуратура в Шумен и прие да сключи споразумение за ефективно наказание и глоба, което бе одобрено от състав на Шуменския окръжен съд днес, 10 април 2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама