Санират Софийската математическа гимназия за 960 000 лева

12:23, 10 апр 17 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столична община е обявила обществена поръчка за повишаване на енергийната ефективност в сградата на Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“, показа справка Topnovini.bg в регистъра на обществените поръчки.

Строително-монтажните работи, които ще се изпълняват на сградата на столичното училище, включват изолация на външните стени, на покрива и на пода. Освен това ще бъде ремонтирана електрическата инсталация и ще бъдат подменени отоплителните тела. 

Стойността на предвидения ремонт е 960 000 лева без включен ДДС. Оферти се събират до 12 май т.г. , а финансирането на от бюджета на Столична община. 

Днес беше заключителната конференция на общината по проект, финансиран по Програма BG 04 „Енергийна ефективност и възобновяема енергия” на Финансовия механизъм на европейското икономическо пространство 2009 - 2014 г.”. Проектът е на стойност 733 465.59 лева и по него е повишена енергийната ефективност на три училища, една детска градина и един дневен център.

Обектите, включени в проекта, са 91 НЕГ „Проф. Константин Гълъбов”, 138 СОУ „Проф. Васил Златарев”,125 СОУ „Проф. Боян Пенев”, ЦДГ № 149 „Зорница” и Дневен център за лица с ментални увреждания „Света Марина”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама