Вандали шарят със спрей таксита на кандидат за депутат от БСП

13:38, 10 апр 17 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На постоянен тормоз след изборите е подложен кандидатът за депутат от листата на коалиция “БСП за България" в 23-и МИР Ивайло Павлов, съобщиха от БСП - София.

В последните две седмици бизнесменът, който е съдружник в една от големите таксиметрови компании в столицата, е притесняван от неизвестни вандали. Коли на фирмата почти всеки ден осъмват надраскани с надписи с черен спрей "БСП". Освен това престъпниците задраскват със спрея номерата на автомобилите и чупят страничните им огледала.

"За две седмици пострадалите коли са над 20. Само през последната нощ - в неделя срещу понеделник - са надраскани 5 автомобила. Някои от тях са частни, собственост на мои приятели, които са гласували за мен на предсрочните парламентарни избори и не са крили политическите си пристрастия. Всичко това се случва само в района на "Младост-1А", казва социалистът.

Според Ивайло Павлов, живеещите в района, в който се случват инцидентите, го познават много добре. „Дълго време имах кафене там. Освен това, по време на кампанията, имаше доста мои плакати. За мен това е провокация. Опит да „предупредят“ хората, които гласуваха за мен. За да си знаят за следващия път. Мисля, че тези, които драскат колите, ме познават много добре и знаят, че бях кандидат за депутат от „БСП за България“. Мен не могат да ме изплашат, точно обратното – мотивират ме да работя. Но се притеснявам, че страдат близките ми и колегите ми от всичко това“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама