Великденска изложба-базар организира Федерацията на жените в Разград

16:32, 10 апр 17 25 626 Шрифт:
Автор:

На 13 април от 14.30 часа във фоайето на разградската филхармония ще бъде открита традиционната Великденска изложба-базар. Тя се организира от Федерацията на жените в Разград с подкрепата на общинската администрация, съобщи председателят на неправителствената организация Любка Стоянова.

На базара ще бъдат представени домашни изделия и вкусотии, приготвени от членове на общинските организации на инвалидите и пенсионерите. В изложбата ще участват също малките художници от артстудио „Дъга“ и Центъра за ученическо техническо и научно творчество с красиво изработени сувенири и картички за Великден. Благотворителната проява ще подкрепят и редица фирми и производители, които ще предоставят техни продукти за продажба на базара.

Със събраните от инициативата средства и тази година ще бъдат подпомогнати социалнослаби абитуриенти. Списъците с нуждаещите се ще бъдат предоставени от педагогическите съвети в училищата. Средствата ще бъдат разпределени по равно на зрелостниците. Стоянова посочи, че миналата година финансова подкрепа от по 140 лева са получили 24 абитуриенти от училищата в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама