Организацията Тръмп се разделя с конкурсите за красота

02:55, 11 апр 17 / Свят 25 247 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Организацията Тръмп, която обединява компаниите на президента на САЩ Доналд Тръмп, реши да се радели от дейностите, свързани с манекенство и конкурси за красота, предаде БГНЕС.

След като продаде компанията, която организираше конкурсите за красота „Мис Вселена“, организацията Тръмп реши да се откаже от тези дейности. „Макар и да сме постигали успехи години наред, ние ще се концентрираме върху нашите дейности в областта на недвижимите имоти, голфа и бързия растеж на нашето хотелиерско подразделение“, каза говорител на обединението. Той не уточни кога създадената през 1999г. компания Trump Model Management ефективно ще затвори врати.

Тя все още е в списъка с компаниите на сайта на Организацията Тръмп, въпреки, че последното й съобщение в „Туитър“ е от 22 март. Организирането на конкурси за красота минаваше за една от любимите дейности на милиардера.

Съпругата на Тръмп Мелания е бивша манекенка, както и дъщеря му Иванка – сега съветник в Белия дом.

Доналд Тръмп официално прехвърли контрола върху Организацията Тръмп на двамата си по-големи синове Ерик и Доналд младши, както и на едно от своите доверени лица Алан Вайсълбърг. Той обаче си е запазил дяловете си във всички компании, въпреки критиките за евентуален конфликт на интереси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама