Плакети за най-добро представяне спечелиха доброволци от Младежки съвет по наркотични вещества

11:08, 11 апр 17 25 778 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С първо място и най-интересно представяне на ефективни кампании и инициативи се завърнаха доброволците от Младежкия съвет по наркотични вещества в Разград, съобщиха от пресцентъра на Общината.Те участваха в тридневен семинар-тренинг на тема „Личностно-развитие – учене чрез опит, обмяна на добри практики за ефективна превенция“.  

Домакин и организатор на обучението бе Превантивно-информационния център по зависимости в Стара Загора. Обучителните модули бяха водени от психолози от Фондация „Институт  за съвременна психология“ и ПИЦ по зависимости – Стара Загора. Наситената програма на семинара предостави на доброволците от всеки град - участник възможността да обменят добри практически умения и взаимно да се обучават.

 

В семинара се включиха доброволци от младежките общински съвети и клубове по наркотични вещества и специалисти от ПИЦ и ОБСНВ от Габрово, Кърджали, Ямбол, Хасково, Стара Загора и Разград. В последния ден от обучението доброволците от всеки град  представиха пред останалите си връстници и гости своя превантивна дейност, която бе оценена от жури. Трите най-добри инициативи и кампании бяха отличени с плакети.

 

Разградските деца бяха ръководени от Станислава Петрова – секретар на Общинския съвет по наркотични вещества и Миневер Мехмед- гл.експерт към Превантивно-информационния център.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама