Полицията в Разград взема строги мерки за мача Лудогорец - Левски

11:35, 11 апр 17 / Спорт 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с футболната среща между ПФК “Лудогорец” и ПФК “Левски”- София,

от 18.00 часа  няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард. Мачът ще се играе на 14 април от 20.00 часа на стадион “Лудогорец арена”, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

Полицията ще вземе строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след сблъсъка със "сините". От ОД на МВР напомнят, че категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали. Носенето на хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети е абсолютно забранено. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Няма да се допуска внасянето на флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с пулверизатор, както и посетители с бутилки. От страна на клуба е осигурен кетъринг и гражданите ще имат възможност да си закупят безалкохолни напитки и вода.

Няма да бъдат допускани и малолетни без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване. От полицията допълват, че ще се извършва проверка на всички лица, влизащи на стадиона, с цел да не се допуска внасянето на забранени предмети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама