Отборът „Арена"-Ямбол спечели великденския турнир по футбол в Сливен

09:52, 13 апр 17 / Спорт 25 434 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 „Арена" – Ямбол победи в първия детски великденски футболен турнир „Повече спорт за нашите деца", който се проведе днес в Сливен​​​​. Участваха шест отбора – два от Бургас, един от Стара Загора, един от Ямбол и два от Сливен – представители на домакините от клуб „Сините камъни".

На второ място се нареди „Бургас спорт", а на трето - „Сините камъни-1". В класирането следват  „Олимпия"-Стара Загора, заел четвърта позиция,  пета за отборът на ПФК „Нефтохимик" – Бургас и шеста за отбор „Сините камъни-2".

 Организатори на турнира са  Община Сливен и ФК „Сините камъни". 
Заместник-кметовете Румен Иванов и Пепа Чиликова връчиха наградите на отборите, заели първо и второ място. Пламен Крумов - общински съветник и председател на Постоянната комисия за децата, младежта и спорта в Общинския съвет награди отбора на трето място.

 „Надяваме се събитието да се превърне в традиция и Сливен да бъде домакин на много подобни турнири. Сега поставяме началото, защото искаме повече спорт за нашите деца", каза Илиян Илчев от клуб „Сините камъни". 

 Сливенският клуб е създаден през 2013 година и разполага със собствена площадка със съвременна настилка и много добро осветление. Към момента в него тренират над 150 деца. За спортната им подготовка се грижат шест треньора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама