4 нови пловдивски общински съветници положиха клетва

13:16, 13 апр 17 25 428 Шрифт:
Автор:

4 нови общински съветници се заклеха днес на мястото на избраните за депутати в 44-то Народно събрание. Припомняме, че по волята на гласоподавателите Спас Гърневски, Теодора Халачева, Александър Сиди и Димитър Георгиев вече ще заемат банките на парламента.

На мястото на Спас Гърневски групата на ГЕРБ попълва 28-годишната Ели Дачева, която направи голямо впечатление основно с напредналата си бременност.  

Парадоксалното е , че Иван Димов от групата на патриотите положи за втори път клетва като общински съветник. Димов заема мястото на Александър Сиди, но на практика той присъства на сесии, но трябваше да освободи мястото след като съдът даде един допълнителен мандат на "Кауза Пловдив" за сметка на патриотите.

Не е ново лице в местния парламент и Димитринка Вакрилова, която замества избраната от БСП за депутат Теодора Халачева. Вакрилова вече беше съветник в предишния общински съвет.

Рекламният експерт Бояна Маркова е попълнението в редиците на ЗС "Александър Самболийски" на мястото на Димитър Георгиев.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама